Oproep van de Sponsorcommissie!

10 april 2021


Zou je graag een extra steentje willen bijdragen aan de club? En vind je het leuk om contacten te onderhouden met bestaande sponsoren en mee te denken in hoe we de sponsor nog beter aan de club kunnen binden? Of zou je graag nieuwe sponsoren willen binnenhalen voor de club? Maar.....wil je hier niet teveel tijd aan kwijt zijn? Dan is de sponsorcommissie iets voor jou!

In deze coronatijd is door de wegvallende kantineomzet gebleken hoe belangrijk de sponsoren zijn voor de club. Gelukkig heeft de club nauwelijks te maken gehad opzeggende sponsoren. In tegenstelling, want het is de commissie zelfs gelukt om extra sponsoren binnen te halen! Ook is de maandelijkse Focus op de Sponsor geïntroduceerd om de binding met en zichtbaarheid van de sponsoren te vergroten. 

Om dit nog wat meer gestalte te geven zijn we hard op zoek naar mensen die hierin willen meedenken en een steentje willen bijdragen.

Lijkt dit je wat? Of wil je een keertje vrijblijvend meevergaderen? Neem dan contact op met Maria van Triest, Arend Muggen, Remko Pars of Jeroen Hagedoorn. Of stuur een mail naar [email protected]

 

Nieuwscategorieën Sponsoring

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 26390001

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen