Oproep Kantinediensten

14 september 2023


De competitie indeling is weer bekend en daarmee ook wanneer kantine diensten nodig zijn! Verzoek aan iedereen om je in te schrijven voor een kantine dienst die voor jou past!

Van alle competitie spelers worden in elk geval verwacht dat ze 1x een competitie dienst invullen. Je zou dit makkelijk in kunnen vullen op het moment dat je zelf al competitie speelt samen met een teamlid. Voor de zondag jeugd competitie, willen we vooral de ouders vragen hierbij te helpen. 

Aanmelden voor een kantine dienst gaat heel makkelijk via de ClubApp. Je opent de Clubapp en gaat bovenin naar "diensten". Door daar op een datum/tijdstip te klikken, kun je je makkelijk aanmelden voor een dienst. Je ziet zo ook of een dienst al ingevuld is (of niet en/of door wie). Binnenkort komen er ook lijsten in de kantine te liggen, zo kun je je ook makkelijk inschrijven voor een kantine dienst. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met iemand van de kantine commissie!

Op dinsdag 19 september wordt om 20u uitleg gegeven over wat er komt kijken bij het draaien van een kantine dienst. Het valt allemaal wel mee, maar het geeft toch even wat meer vertrouwen als je weet wat je moet doen. Je mag natuurlijk ook met zijn 2en kantinedienst draaien, ook gezellig!

Bedankt!

Nieuwscategorieën