Inschrijving wintercompetitie!

26 oktober 2022


De inschrijving voor de winter gezelligheidscompetitie is weer geopend. Geef je op met een team (minimaal 2 heren en 2 dames) tot en met 6 november via deze link naar toernooi.nl  

Wat houdt het in?  

Deze competitie is een onderlinge gezelligheidscompetitie tussen tennisclubs uit Appelscha, Beilen, Borger, Hooghalen, Smilde, Westerbork en Gasselte. Het is dus geen officiële KNLTB competitie en wedstrijden tellen niet mee voor je speelsterkte. Teams worden op speelsterkte ingedeeld dus je speelt meestal leuke wedstrijden!  

Er wordt in mix teams gespeeld (1 dames dubbel, 1 heren dubbel en 2 mix dubbels per speeldag). Daarbij wordt er geen tiebreak gespeeld en altijd 2 sets (punten kunnen dus gedeeld worden). Wedstrijden worden op vrijdagavonden vanaf 19.30 uur gespeeld.  

Er worden poules van ongeveer 7 teams gemaakt. Je speelt dus ongeveer 6 wedstrijddagen tussen november en maart. Per team geldt een inschrijfbedrag van 35 euro. Daarbij is er op vrijdagavond 10 maart (datum onder voorbehoud) een gezellige afsluiting met alle teams in de kantine van TC Smalhorst in Beilen onder het genot van een hapje en een drankje.

De teamcaptain kan zijn team opgeven via toernooi.nl. In het veld voor opmerkingen geef je de rest van je team op bij voorkeur inclusief bondsnummer en speelsterkte op de dubbel.  

Vragen kunnen gerust gemaild worden aan Wout Hulzebosch via [email protected] 

Flyer Wintercompetitie 2022 2023.pdf

Nieuwscategorieën Senioren Tennis


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen