Inschrijving Evert Mix competitie 2021 – 2022

07 oktober 2021


Volgens de jarenlange traditie gaan we op 28 oktober weer van start met de Evert mix competitie. Een gezelligheidscompetitie op verschillende niveaus voor leden van TC Smalhorst. Opgeven kan via deze link tot en met 22 oktober of tot de maximale inschrijving bereikt is.   

Wat is de Evert Mix competitie? De Evert mix is een interne gemengd dubbel competitie. Er wordt in 4 poules van 6 koppels op verschillende niveaus gespeeld. Voor iedereen is er dus wel een leuke poule om mee te doen. We delen het zoveel mogelijk naar ons inzicht op sterkte in. Er is dus zeker ook plek voor tennissers die bijvoorbeeld geen competitie spelen, niet trainen en/of nog niet zo lang lid zijn. Er wordt op 5 donderdagen voor de jaarwisseling (oktober-december) en 5 donderdagen na de jaarwisseling (januari – maart) gespeeld.

Opgeven Opgeven kan via deze link naar toernooi.nl Heb je nog geen partner maar wil je wel meedoen? Laat het dan even weten aan Wout via [email protected] of bel/whatsapp even (het nummer kan je vinden door op de website in te loggen bij “mijn club” en de ledenlijst te raadplegen). Geef je op tijd op, uiterlijk 22 oktober. In dat weekend worden de eerste wedstrijden direct gepland. De inschrijving sluit eerder indien een onderdeel vol zit. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,- per grote ronde (totaal € 6,-) en wordt door de club geïncasseerd.  

Corona maatregelen We weten niet hoe Corona zich verder gaat ontwikkelen. Wel dienen we zorgvuldig om te gaan met de corona maatregelen. Zie ook de website voor de laatste regels die op het tennispark gelden. 

Nieuwscategorieën Senioren Tennis


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 83268727

TC Smalhorst

Sportlaan 4
9411 BG Beilen