Inschrijving donderdagavond Evert Mix Tennis competitie 2023 – 2024

20 augustus 2023


Volgens de jarenlange traditie gaan we op 19 oktober weer van start met de Evert mix competitie. Een gezelligheidscompetitie tennis op verschillende niveaus voor leden van TC Smalhorst. Opgeven kan vanaf 1 september via deze link tot en met vrijdag 6 oktober of tot de maximale inschrijving bereikt is. Zie hieronder voor meer informatie.  

Wat is de Evert Mix competitie?

De Evert mix is een interne gemengd dubbel tennis competitie. Er wordt in 4 poules van 6 koppels op verschillende niveaus gespeeld. Voor iedereen is er dus wel een leuke poule om mee te doen.   Er worden 4 poules ingedeeld op basis van ingeschatte speelsterkte in Poule A t/m D en waar mogelijk op basis van de deelname en resultaten van voorgaand jaar. Poule A is daarbij voor de sterkste spelers. De D poule is bedoeld voor tennissers die bijvoorbeeld geen competitie spelen, niet trainen en/of nog niet zo lang lid zijn.  

Er wordt op 5 donderdagen voor de jaarwisseling (oktober-december) en 5 donderdagen na de jaarwisseling (januari – maart) gespeeld. Speeltijden zijn 18.45, 19.45, 20.45 uur. Er wordt daarom gespeeld om 2 sets. Per gewonnen set ontvangt een koppel 2 punten en bij 6-6 worden de punten gedeeld. Er zijn dus geen tiebreaks en geen derde sets.  

Opgeven

Opgeven kan vanaf 1 september via deze link naar toernooi.nl. Laat je partner zich ook opgeven. Heb je nog geen partner maar wil je wel meedoen? Laat het dan even weten aan Wout via [email protected] of bel/whatsapp even (het nummer kan je vinden door op de website in te loggen bij “mijn club” en de ledenlijst te raadplegen).

Geef je op tijd op, voor 6 oktober 23.59 uur. In dat weekend worden de eerste wedstrijden direct gepland. De inschrijving sluit eerder indien een onderdeel vol zit. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per grote ronde van 5 wedstrijden en wordt door de club geïncasseerd. Dit is een bijdrage voor de kosten van de club voor het verzorgen van onder andere de tennisballen en hapjes in de kantine.  

Het is niet mogelijk om verhinderingen op te geven. Kan je op een bepaald tijdstip niet of heb je een voorkeur om zoveel mogelijk vroeg of laat te spelen, geef het dan door via het opmerkingen veld. We houden daar zo goed als mogelijk rekening mee. Kan je helemaal niet, probeer dan een gelijkwaardige invaller te regelen. Lukt dat niet, neem dan even contact op zodat we mee kunnen helpen zoeken of spreek met de tegenstander af om het op een later moment in te halen. 

Vanwege de training en omdat er momenteel "slechts" 2 banen zijn kan deze competitie niet voor padel worden georganiseerd.

Nieuwscategorieën Senioren Tennis


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen