Indeling Najaarstrainingen tennis

De indeling is weer bekend! En er wordt gestart op dinsdag 8 oktober. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Marten via trainer@smalhorst.nl. Ook als je nog mee wilt doen, er is vast nog wel wat te organiseren!

DagTijdCategoriePersonen
Dinsdag14.45-15.15 (30min)Junioren
Rood
Matilda Pettinga 5x*
Charlot Agocs 5x*
Tessa Lindemulder
15.15-16.00 (45min)Junioren
Oranje/Rood
Merijn Pars
Dani Mezenberg
Rik Tielken
Emma Schepel
Kyan Ruiter
Sven van Nieuwenhoven
Tim Schonewille
Kei Willemse
16.00-16.45 (45min)Junioren
Oranje
Hugo Mulder
Jorijn Spijkerman
Maartje Kleinhuis
Nele Hepping
Vincent Oldenhuis Arwert
16.45-17.45 (60min)Junioren
Groen
Job van Kesteren
Wout Kleinhuis
Jasper Oldenhuis Arwert
Arjan Griemink
Olivier Wentink
17.45-18.30 (60min)Junioren
Groen
Yoline Ruiter
Naomi Beening
Martijn Dijksterhuis
Bas Dekker
Lilian Groenink
Naomi Jongsma
18.30-19.15 (45min)Junioren
Geel
Marcel Horstink
Britt Heeling
Rutger Wentink
Mischa Weijler
Ruben Pot
19.30-20.30 (60min)SeniorenRobert van Nieuwenhoven
Lizzy Willems
Susan de Haas
Inge Peters
Bianca Keizer
Marijke Schepel 5x*
Aron Speckman
Jacomijn Ruiter
20.30-21.30 (60min)SeniorenTom van der Tempel
Jos Pettinga
Wout Hulzebosch
Arthur van Haren
Vrijdag9.15-10.15 (60min)SeniorenAnna Jager
Jacobien Stein
Lianne Thalen
Wilma Oosten
10.15-11.0 (45min)SeniorenAndre Vegter
Zaterdag9.15-9.45 (30min)SeniorenEveline Oldenhuis
Roos de Haas
Manon
Annemarie Jonker
Jenthe Willemsen
10.00-10.45 (45min)SeniorenYvette van Brouwershaven
Liesbeth de Wit
*kennismakings

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.