Kantine restyle sessie, wo 30 okt, 20.00

1 van de ideeën uit de brainstorm sessies was het restylen van de kantine. Wat kunnen we verzinnen om de kantine (nog) gezelliger en toegankelijker te maken. Wie weet kom je wel eens in een andere kantine waarvan je dan denkt, goh dat zou ook bij TC Smalhorst wel passen, maak een foto en mail m door zodat dit meegenomen kan worden.
In deze 1e sessie gaan we met zijn allen een “moodbord” maken (, je kent dat vast wel van huizen verbouwings programma’s). Heb je nog een stapel tijdschriften die we hiervoor kunnen gebruiken, wil je ze dan meenemen? We kunnen vervolgens op zoek naar een expert die ons kan helpen met de uitwerking naar oplossingen!

Wanneer we aan de slag gaan met de kantine, dan is het wel zo praktisch om meteen de huidige verwarming aan te pakken. Dit is een energievreter en er zijn alternatieven. Voor de investering die hiervoor nodig is, kan mogelijk subsidie aangevraagd worden. De winst die we met de energiebesparing kunnen verwachten, kunnen we voor het restylen gebruiken. Vloerverwarming wordt lastig als alternatief vanwege de bestaande houten vloer, maar er zijn ook andere manieren. Daarmee geven we ook vervolg aan de ambitie (en noodzaak?) om een duurzamer vereniging te worden.

Het is niet de bedoeling dat we gaan verbouwen. De ruimte die we hebben is voldoende, echter zoals we deze benutten kan vast efficiënter.

Doe je mee en/of wil je meedoen met het Makeover team, stuur dan een mailtje naar Jacobien via secretaris@smalhorst.nl!

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.