Reminder: donderdagavond Evert mix competitie

Update 09-10-2019: We zijn momenteel bezig met de invulling van de laatste plaatsen en zullen dan de eerste wedstrijden in gaan delen.

Wat is de Donderdagavond Evert Mix competitie?

Een interne competitie waarin gezelligheid en leuke wedstrijden worden afgewisseld. Er wordt in 4 poules met elk maximaal 6 koppels gestreden. Er vinden 2 rondes plaats. Een ronde in het najaar van 2019 en een ronde in het voorjaar van 2020. Aan het eind van elke ronde is er een gezellige afsluiting met heerlijke hapjes. Het is de reden om te blijven tennissen nu de zomer bijna voorbij is! Het inschrijfgeld bedraagt €3,00 per persoon per ronde.

Wat is het niveau?

Deelnemers worden op sterkte ingedeeld waardoor iedereen op een vergelijkbaar niveau speelt. Starters, beginnende lessers en niet-wedstrijdtennissers worden in een speciale poule ingedeeld.

Hoe lang duurt het?

Er worden korte wedstrijden gespeeld (altijd 2 sets en geen tiebreaks). Voor een gewonnen punt ontvangt een mixteam 2 punten en bij 6-6 ontvangen beide teams een punt.

Er wordt gespeeld op donderdag 17 en 31 oktober, 14 en 28 november en de afsluiting op 12 december. De opgave loopt tot en met dinsdag 8 oktober, of wanneer het maximale aantal spelers bereikt wordt. Ronde 2 wordt onder voorbehoud afgewerkt op 16 en 30 januari, 13 en 27 februari en de afsluiting op 12 maart.

Wat zegt de weerman?

Als een ronde niet door kan gaan om het weer proberen we het op een andere donderdag in te halen. Daarnaast kunnen tegenstanders overleggen de wedstrijd op een andere dag in te halen. Bij meerdere afgelaste dagen of tijdnood zullen er wedstrijden vervallen. Door weersomstandigheden kan het soms zo zijn dat op de dag van de wedstrijd wordt besloten dat een ronde niet door kan gaan. Wanneer een wedstrijd wordt afgelast wordt er een mail rond gestuurd, een whatsapp bericht rondgestuurd en wordt de website bijgewerkt.

Waar kan ik mij opgeven?

Meer informatie en opgave loopt via: deze link naar toernooi.nl

Met vriendelijke groet,

De Toernooicommissie,

Vragen bij voorkeur per mail naar tocosmalhorst@gmail.com of via Wout Hulzebosch