Baan reservings analyse

Interessant is om te bekijken hoe vaak de banen afgehangen worden. Dat is eigenlijk niet heel vaak en dit wordt vooral gedaan op piekmomenten om te voorkomen dat je niet kun tennissen. We maken wel meer gebruik van het afhangsysteem dan van de vorige versie (afgelopen jaar).
De (her)introductie van de ClubApp heeft het gebruik al doen toenemen, dat is duidelijk te zien in de gegevens vanaf juli. Wanneer we straks overgaan naar LED verlichting dan kunnen we weer een stijging verwachten, waarmee we nog beter inzicht krijgen in het gebruik van de banen. Echter dit zal alleen effect hebben met de avond reserveringen. Wat het werkelijke gebruik van de banen is, is lastig vast te stellen, we zien hier alleen het topje mee van de ijsberg. Op zich niet erg, maar het maakt natuurlijk wel nieuwsgierig :).

Feitjes op basis van de data t/m 26 sept:

  • Er is afgelopen jaar 203x afgehangen
  • Hiervan is de padelbaan 49x afgehangen (25%)
  • Baan2 wordt van de tennisbanen het meest afgehangen (33x)
  • Baan5 wordt het minste afgehangen (15x) (ligt het verst)
  • In april is 4x afgehangen, in juli 33x (waaronder 17x padelbaan)
  • In januari is het minst afgehangen (5x), daarna in februari (11x)