Opgave Najaarstrainingen

Vanaf deze week is het weer mogelijk om je op te geven voor de najaarstrainingen, dit kan via deze LINK. De trainingen beginnen in de 1e week van oktober (wk41). Je kunt je via dit formulier ook opgeven voor de kennismakingslessen. Afhankelijk van het animo en de beschikbaarheid, worden deze in de lopende lessen gepland danwel op zaterdag. Voordeel is dat je dan sneller kan gaan proeven aan het tennissen!

Nieuw is dat je je kan opgeven voor al bepaalde tijdsblokken. Afhankelijk van de opgave, kunnen tijden en samenstelling nog veranderen.
Zoals gewoonlijk worden de lestarieven bepaald aan de hand van de grootte van de groep, waarbij het de bedoeling is dat er minimaal 5 lessers zijn per groep. Het lestarief is €52,50 per volledig lesuur. Het totaalbedrag voor het lespakket, wordt onder de lessers verdeeld. Bij wijzigingen wordt hierover door de trainer gecommuniceerd.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.