Verslag Clubkampioenschappen Dubbel Mixed

Door 18 deelnemers werden afgelopen (verkorte speel-) week de Clubkampioenschappen Dubbel en Mixed gespeeld. Hierdoor konden toch 17 leuke partijen worden gespeeld, maar we balen wel van het geringe aantal deelnemers! Als vergelijking afgelopen jaar deden 32 deelnemers mee alleen al aan de Mixed Clubkampioenschappen. Waar ligt dat dan aan? Heeft iedereen het te druk (tijd vs prioriteit)? Komt het doordat het vlak na de vakantie was (is anders ook zo)? We hebben geen idee. Er wordt door de TC en KC altijd veel tijd en energie gestoken om er een leuk toernooi van te maken en dan is het natuurlijk jammer dat de opkomst zo laag is. Binnenkort zal een enquete worden verstuurd naar oud deelnemers om hier achter te komen en te toetsen wat de behoefte is.

Zoals gezegd werden er in elk geval weer hele leuke partijen gespeeld en voor alle winnaars was weer een leuk prijzen pakket van de Jumbo! Gefeliciteerd allemaal!!

Winnaars
Mixed A – Karin en Wout
Mixed B – Harriet en Arie
Mixed C – Tineke en Jan
Dames B – Harriet en Maria
Heren A – John en Robin
Heren B – Martin en Evert

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.