Uitnodiging Brainstorm sessie, wo 11 sept 19.30

We nodigen JOU uit om mee te denken/doen aan wat we als vereniging komende jaren willen realiseren. Stel dat het 2023 is, wat willen we dan bereikt hebben? Hoe moet de vereniging er uit zien en of uitdragen? We nemen als uitgangspunt de missie zoals we die enkele jaren geleden hebben opgeschreven en waar we als bestuur (en hopelijk jullie ook) nog steeds in geloven.

“TC Smalhorst is een tennis- en padelvereniging die mensen bij elkaar brengt om te tennissen e/o te padellen in een gezellige sfeer. De vereniging biedt voor alle leden de mogelijkheid om zowel recreatief als prestatief te tennissen.

De hoofddoelen van TC Smalhorst zijn het zorgen voor een moderne en aantrekkelijke accommodatie, het organiseren van activiteiten die aansluiten bij de wensen van de leden en het zo laag mogelijk houden van de contributie zodat de vereniging voor iedereen toegankelijk is en blijft.”


Wie weet moeten we meer doen aan het aantrekken van nieuwe leden, een andere aanpak van activiteiten, meer focus op 50+ of juist 18-? Een 2e padelbaan? Of misschien het restylen van de kantine/clubgebouw? Hoe zit het met duurzaamheid en energiebesparing enz. Voelen we ons veilig genoeg?

Als bestuur vinden we het belangrijk dat we met zijn allen bedenken waar we mee aan de slag gaan. Daarom nodigen we JOU uit als lid om mee te denken in een actieve brainstorm sessie in de kantine op woensdag 11 september, we beginnen om 19.30. Wil je even laten weten als je komt aan secretaris@smalhorst.nl?

Het bestuur