DD wintercompetitie in de hal

Afgelopen indoorseizoen (2018-2019) heeft een groep dames meegedaan aan de damesdubbelcompetitie in Beilen. Ook komend winterseizoen (2019-2020) wil Priscilla Lichtendonk van sportcentrum Anybody de competitie opstarten. De wedstrijden (van maximaal 1,5 uur) worden in principe gepland in de ochtend. Van tevoren geef je aan op welke dagdelen het dameskoppel wel/niet beschikbaar is. Opgave doe je per tweetal, of eventueel met z’n drieën.

De wedstrijden zijn in de periode oktober 2019 tot en met maart 2020, waarbij (afhankelijk van het aantal deelnemende koppels) het net als vorig seizoen de bedoeling is dat je 6 wedstrijden voor en 6 wedstrijden na de jaarwisseling speelt, in totaal 12 wedstrijden. Na de wedstrijden is er koffie/thee beschikbaar..

De totale kosten bedragen € 182,00 per koppel, waarbij uitgegaan wordt van 12 wedstrijden. Inschrijven kan tot en met 22 september a.s.

Wil je meedoen of heb je vragen? Stuur dan bijgevoegd inschrijfformulier op per mail naar priscilla.lichtendonk@sportcentrum-anybody.nl of bel of app naar Priscilla op 06-21841802 (bij geen gehoor, spreek s.v.p. voicemail in).