Pieter Koorn, fietsend naar Santiago de Compostela

Pieter Koorn woont tegenover de tennisbaan en kwam een kijkje nemen bij de toernooi wedstrijden op zondag. Zijn fiets en hij zelf trokken nogal wat bekijks want zo’n complete uitrusting op een fiets zie je niet zo vaak. Pieter vertrekt medio augustus naar Santiago de Compostela. Hij maakt de tocht alleen en gaat zeer waarschijnlijk ook weer op de fiets terug naar Beilen. Samen met zijn vrouw maakte hij al vaker lange fietstochten. Helaas is zijn vrouw overleden aan de gevolgen van kanker. Hij heeft zijn overleden echtgenote beloofd om deze tocht te maken en om geld op te halen voor kankeronderzoek. Hij is nu druk bezig met allerlei voorbereidingen en kijkt er naar uit om te starten in augustus.

Wil je hem volgen en ook een donatie doen, kijk dan op https://acties.kwf.nl/fundraisers/pieterkoorn