Loting BK Energy Efficiency Open

Maandag zal de loting plaatsvinden van het open toernooi, dat gebeurt onder toezicht van de KNLTB afgevaardigde. Serieuze business! Groot deel van het puzzel en schuifwerk is gedaan, tenminste als het aankomt op het vormen van de juiste categorieën en poules. Sommige categorieën hebben we samengevoegd, sommige zijn vervallen en weer andere konden we groter maken.
Na goedkeuring kan begonnen worden met het indelen van de wedstrijden, waar we natuurlijk rekening houden met verhinderingen van de spelers, maar ook dat niemand teveel partijen op een dag hoeft te spelen. Nog even geduld dus, voordat je weet wanneer en tegen wie je moet spelen! En/of welke partijen je in elk geval in je agenda moet zetten om naar te komen kijken!

We hebben iets minder deelnemers dan vorig jaar, maar vanwege het feit dat het toernooi in de 1e week van de zomer vakantie valt, niet helemaal onverwacht. De oudste deelnemer is 75 en de jongste 15, een mooie spreiding! En we hebben weer een mooie balans tussen spelen van buiten en binnen de vereniging. Het lijkt mooi weer te worden, we hebben weer allemaal leuke activiteiten in petto dus het beloofd weer een superleuke en -gezellige toernooi week te worden!!