Opgave Clubkampioenschappen Dubbel en Mixed, 2 t/m 8 september

Je kunt je weer inschrijven voor de Clubkampioenschappen Dubbel en Mixed, deze worden gehouden van 2 t/m 8 september. Afhankelijk van de opgave, verhinderingen en planning, wordt eind augustus gekeken of we de zondag er voor (1 sept) nodig hebben of dat we misschien de zondag er na kunnen laten vervallen. De deadline is 27 augustus, geef je op tijd op!

Vanwege de lage deelname voor de Clubkampioenschappen in Juni, is besloten om de Clubkampioenschappen Enkel dit jaar te laten vervallen en de Padel Clubkampioenschappen apart te organiseren. In Juli zal een Enquête worden rondgestuurd om de feedback van de leden te verzamelen waarmee de TC de organisatie en opgave van de Clubkampioenschappen in 2020 kan verbeteren.

Opgave loopt zoals gebruikelijk via toernooi.nl via deze LINK. Mocht je vragen hebben, stel ze dan aan de Toco, ook als je op zoek bent naar een partner op mee te doen! Mocht je trouwens interese hebben om te helpen met het organiseren van de tc aciviteiten, neem dan contact op met de tc leden Wout, Hilly, Paul en Remko!