KNLTB ClubApp

Goed nieuws, want er kan weer gebruikt gemaakt worden van de KNLTB ClubApp! Dat betekent dat je onder andere weer vanaf thuis kunt afhangen! En de App heeft nog meer voordelen zoals het veilig raadplegen van de ledenlijst, activiteiten, maar ook competitie informatie.
Er wordt continue gewerkt aan verbeteringen en uitbreidingen van de App. In het najaar zullen we overgaan naar een niewe website. Hiermee kunnen handiger en efficienter door middel van website, app en zapservice communiceren naar de leden.

Instructie:
1. Download de app hier: https://app.knltb.club/apps/KNLTB
2. Login met de gegevens die je ook gebruikt voor mijn.knltb.club. Hier kun je zo nodig je nieuwe gegevens aanvragen op basis van je bondsnummer (het meest bekend bij iedereen)
3. Inloggen en verkennen!

De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor tennissend Nederland. Het maakt het leven van leden gemakkelijker door vanaf hun telefoon een baan af te hangen of een tennismaatje te vinden. Daarnaast hebben ze toegang tot al hun (persoonlijke) tennisinformatie, zoals uitslagen en standen van competities en toernooien. Alles vanuit één plek en altijd en overal toegankelijk. Voor clubs is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast clubnieuws en evenementen, via pushberichten te communiceren met leden. Zie ook verder: https://www.knltb.nl/over-knltb/wat-doet-de-knltb/knltb-online/apps-van-de-knltb/knltb-clubapp/