[ADV] Toernooi Appelscha 1 t/m 7 juli

TCA Appelscha organiseert van 1 juli t/m 7 juli 2019  een Open KNLTB toernooi,
 17+ en 45+  in de DD, HD en mix.   speelsterkte 5 t/m 8

Een toernooi waar gezelligheid en sportiviteit voorop staan, en we spelen in poules. Op maandag t/m vrijdag starten we vanaf 18:00 uur, zaterdag van 09:00 uur tot 23:00 uur en zondag van 09:00 tot ongeveer 16:00 uur.  

Kunnen jullie doordeweeks niet voor 19:00 beginnen..? geen probleem geef dit door en we houden er rekening mee. Kunnen jullie in het weekend een dag of gedeelte niet ? Geef dit ook door en we kijken wat we voor jullie kunnen regelen zodat jullie wel mee kunnen doen.

De inschrijving sluit aankomende week vrijdag 21 juni, dus geef je snel op via toernooi.nl
Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar: toernooi.tca@gmail.com
Graag zien we jullie op ons toernooi..
Met sportieve groet, organisatie Appelscha Open 2019.