JEUGD Inschrijving najaarscompetitie

De laatste wedstrijden van de voorjaarscompetitie worden nog getennist door onze jeugd en het is alweer tijd om na te denken over de najaarscompetitie! Supermooi om te zien hoe iedereen weer vooruit is gegaan door het spelen van de competitie. Niet alleen “technisch” gezien, maar ook sportief gezien! Of het nu over telling gaat, handjes geven na de wedstrijd, maar ook het omgaan met ballen in/uit, (winst en verlies), maar ook vooral plezier te maken! Voor oranje en rood was gestart met een verzamelboek waar stikkers gespaard konden worden, zoals iedereen ze ook wel kent van de supermarkt(en).

Enfin, wil je meedoen, geef je dan op via jc@smalhorst.nl of door een appje te sturen in de competitie app waar je al in zit. Doe dit voor 1 juli, dan kunnen de teams op tijd opgegeven worden. We zullen gaan kijken hoe we met onder andere TC Westerbork samen de teams kunnen vormen. Bedankt! De speeldata vind je hieronder: