Clubkampioenschappen enkel en dubbel 2019

Je kunt je weer opgeven voor de clubkampioenschappen dubbel senioren, gehouden van maandag 17 tot en met zondag 23 juni 2019. Opgeven kan via deze link. Of kijk hier voor de Poster CK enkel-dubbel en hieronder voor meer informatie. 

Opgeven kan in maximaal 2 van de volgende categorieën: Dames of heren enkel en dames of heren dubbel.

Daarnaast kan er worden gekozen voor de standaard poule of voor de beloftenpoule (voor starters, beginnende lessers en niet-competitie spelers).

Let op, gedurende de clubkampioenschappen zijn er geen tot weinig banen beschikbaar voor recreatief tennis wanneer er gespeeld wordt. Op dinsdag is er daarnaast toss en training. Op woensdag speelt ons zomeravond competitieteam nog een wedstrijd. Indien je tot dit team behoort kan je dit als opmerking toevoegen. Daar houden we rekening mee als extra verhindering.

Vragen kunnen gesteld worden via tocosmalhorst@gmail.com of aan Wout Hulzebosch en Remko Pars.