Wijziging bestuur

In onderling overleg heeft Christian besloten om zijn taken neer te leggen als voorzitter. Reden is dat Christian zich vanuit zijn rol als voorzitter, teveel geremd voelde in de uitvoering van (padel)ambities. Christian zal nog wel actief blijven als adviseur padelzaken.

Remko zal voorlopig de voorzitterstaken overnemen en het bestuur zal op zoek gaan naar versterking. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Jacobien (secretaris@smalhorst.nl). Een keertje meedoen met een bestuursvergadering is natuurlijk mogelijk!

1 gedachte over “Wijziging bestuur”

  1. jammer, te lang in de functie van voorzitter blijven zitten is geen goede zaak; maar zo kort als nu is m.i. ook geen goede zaak voor de vereniging. Jammer dat Christian nu al stopt .Het leven gaat gewoon door en ik ben blij dat remco de voorzitterstaken wil overnemen. Vanuit zijn deskundigheid ben ik er van overtuigd dat hij zijn aandacht en energie aan alle verenigingszaken zal richten. bedankt remco en succes

Reacties zijn gesloten.