Introductie Brando Kamp – Padel trainer

Vanaf deze week is het mogelijk om je in te schrijven voor Padel training van Brando Kamp.

Hallo mijn naam is Brando Kamp 24 jaar en ik kom uit Nijverdal. Na 14,5 jaar prestatief tennis ben ik in april 2017 in aanraking gekomen met padel via Bram Meijer. Ik was meteen verliefd op het spelletje en heb in juni 2017 definitief de overstap gemaakt van tennis naar padel. Ik zag mogelijkheden in deze snelst groeiende racketsport en stelde doelen op voor de korte en lange termijn. Op de korte termijn wil ik als sporter snel een goed niveau halen. En op de lange termijn naast het spelen, is mijn doel om mij nog meer te ontwikkelen op het gebied van lesgeven.

Toen de kans kwam vorig jaar zomer om de opleiding te doen tot padel-instructeur, heb ik die gelijk aangepakt en heb ik de cursus gevolgd en dit ook met succes afgerond. Op dit moment verzorg ik al de lessen bij TEZ in Enschede. Ik zal binnenkort starten met het geven van trainingen bij TC Smalhorst, dit zal op donderdag gebeuren. Verder geef ik ook padel training bij TC de Weide in Hoogeveen. Ik zie er naar uit om hier mensen net zo enthousiast te maken voor de sport als dat ik zelf ben geworden.

Naast het lesgeven wil ik ook mezelf blijven ontwikkelen als sporter en een van de doelen is om dit jaar (2018) in de top 10 te eindigen.