Kinderopvang &Vriendjes bij TC Smalhorst

Afgelopen donderdag 25 april werd in de Extra Algemene Ledenvergadering, toestemming gegeven om een kinderopvang te beginnen in een deel van de kantine. De aanpassingen aan de kantine zullen minimaal zijn en uiteraard zal aan alle eisen van brandweer, GGD ea worden voldaan. Verwachting is dat Laura in september zal starten met de kinderopvang. Superleuk en we wensen Laura alvast heel veel succes! Je kunt de presentatie achter deze LINK vinden.

Kinderopvang &Vriendjes bij TC Smalhorst.

Hallo allemaal! Ik ben Laura Niestijl, 29 jaar en woon samen met mijn man en onze 2 kinderen aan De Leek in Beilen.

In 2013 heb ik mijn diploma Pedagogisch Medewerker behaald en ben ik werkzaam geweest op verschillende kinderdagverblijven om werkervaring op te doen. Vanaf 2016 ben ik gastouder in onze eigen woning. Wat ik erg fijn vind aan deze manier van opvang, is dat alle leeftijden gemengd worden opgevangen. Ook de huiselijke sfeer en het persoonlijke contact met het kind en zijn/haar ouders ervaar ik als prettig. Daarom wil ik op deze manier de opvang voortzetten in mijn kinderopvang bij jullie tennis club. Zo hoeven de kinderen nooit aan een nieuwe groep of aan nieuwe leidsters te wennen en kunnen ze bij hun broertjes en/of zusjes in de groep worden opgevangen. De ruimte is goed voor maximaal 10 kinderen per dag.

Wij zullen natuurlijk een aantal kleine aanpassingen gaan doen in de ruimte. Eerst gaan wij binnenkort beginnen met het maken van een slaapkamertje. Verder gaan we de ruimte natuurlijk zo aankleden dat de kinderen zich er veilig en ‘thuis’ kunnen gaan voelen. Ik hoop dat we in september kunnen starten!

Verder wil ik alle leden van de tennisvereniging een korting aanbieden op kinderopvang bij &Vriendjes. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van opvang als u zelf wil tennissen maar geen oppas heeft. Dit kan alleen op de dag zelf gereserveerd worden mits er plek is.

Ik zal jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen via de nieuwsbrief.

Tot ziens bij TC Smalhorst!