Indeling voorjaarstrainingen

De trainingen zijn weer begonnen op dinsdag 9 april! Je kunt de indeling hieronder terugvinden. Mochten hier vragen over zijn, dan kun je terecht bij Marten via trainer@smalhorst.nl. Let op, de indeling lijkt hetzelfde als van het najaar maar hier en daar zit een kwartier verschil in de aanvangstijd.

DagTijdCategoriePersonen
Dinsdag14.15-15.00 (45minJunioren 5x
Kennismaking
Vanaf 7 mei
15.00-15.45 (45min)Junioren
Rood
Kyan Ruiter
Merijn Pars
Sven van Nieuwenhoven
Rik Tielken
Nadine Mezenberg
Dani Mezenberg
Emma Schepel
Vincent Oldenhuis Arwert
Lucas de Haas *
15.45-16.30 (45min)Junioren
Oranje/Groen
Bas Dekker
Hugo Mulder
Tim Gnodde
Jorijn Spijkerman
Martijn Dijksterhuis
Dennis Griemink
16.30-17.15 (45min)Junioren
Groen meisjes
Elin van der Velden
Kim Hiddes
Yoline Ruijter
Lotte de Blok
Aliesje de Blok
Naomi Beening
17.15-18.15 (60min)Junioren
Groen jongens
Job van Kesteren
Wout Kleinhuis
Gerwin Jager
Jasper Oldenhuis Arwert
Arjan Griemink
Olivier Wentink
Gert Warring
18.15-19.15 (45min)Junioren
Geel
Marcel Horstink
Tom Vrieling
Britt Heeling
Rutger Wentink
Mischa Weijler
Ruben Pot
19.15-20.15 (60min)SeniorenPaul Scholte Albers
Ingmar Hans
Christiaan Westerhof
Peter Vrolijk
Frank Stallman
Jeroen Hagendoorn
Wiebe Jager
20.15-21.15 (60min)SeniorenRobert van Nieuwenhoven
John Wentink
Peter Spijkerman
Lizzy Willems
Suzan de Haas
Inge Peters
Fre Oosterhuis
Jan Matthijssen
21.15-22.15 (60min)SeniorenTom van der Tempel
Jos Pettinga
Wout Hulzebosch
Rick Haanstra
Donderdag9.15-10.15 (60min)SeniorenAnna Jager
Jacobien Stein
Lianne Thalen
Jacqueline Wessels Boer
Zaterdag9.00-9.30 (30min)JuniorenRoos de Haas
Eveline Oldehuis
Annemarie Jonker
Jente Willemse
9.45-10.45 (60min)SeniorenJan Matthijssen
Feline Platzer
Jacomijn Ruiter
Carla Kamphuis
Suzan de Haas
Egbert Boom
Thijs Baarveld
Patricia Gilles
10.45-11.30 (60min)SeniorenLiesbeth de Wit
Yvette van Brouwershaven
*kennismakings