Verslag NL Doet, zat 16/3 9.00-14.00

Bij herfstige weer was op de eerste lentedag de NL doet dag.
Er zijn 17 leden geweest die met z’n allen veel werk hebben verzet. Vooral de tuinploeg verdient bewondering door in de regen het stuk tuin aan de Sportlaan te snoeien. Verder is de hele kantine schoongemaakt en alle kastjes en laatjes zijn opgeruimd. Het magazijn is opnieuw ingedeeld. Het fietsenhok en parkeerterrein aangeveegd. Het ziet er allemaal weer prima uit. En de door de pc verzorgde lunch was ruimschoots verdiend!

Dank je wel: Aaltinus, Arthur, Bé, Christian, Dinie, Dolf, Durk, Evert, Gradus, Hans, Jacques, Nia, Tineke, Remko, Wiebe en Wilma
Door het slechte weer kon de nieuwe dug-out naast de padelbaan nog niet gebouwd worden. Geert en Gerko gaan de komende week hiermee aan de slag.

Ook het schuren en verven/ lakken van houten banken en tafels kon niet gebeuren door de regen. De komende weken moet dit bij mooi weer nog gebeuren. Mocht je willen helpen stuur dan een mailtje met je 06 nummer naar penningmeester@smalhorst.nl dan kunnen we dit met z’n allen nog doen.