Nieuwe Hoofdsponsor Open Toernooi TC Smalhorst

De nieuwe hoofdsponsor van het Open Toernooi die dit jaar weer wordt georganiseerd door TC Smalhorst is Otto Krediet met zijn bedrijf BK Energy Efficiency. Kort samengevat zet BK Energy Efficiency zich in een zinvolle bijdrage te leveren aan het klimaatprobleem door bedrijven, publieke organisaties en grotere particuliere verbruikers op een efficiënte manier te helpen met energiebesparing. Voor meer informatie kunt u eens kijken op de website: www.bkenergyefficiency.nl

Het open toernooi wordt gehouden van 8 t/m 14 juli. De toernooicommissie is alweer druk bezig er een gezellig toernooi van te maken met allerlei activiteiten zoals loterijen, sportquizzen en een barbecue.

1 gedachte over “Nieuwe Hoofdsponsor Open Toernooi TC Smalhorst”

Reacties zijn gesloten.