NL Doet, za 16 maart, vanaf 9 uur

Hij komt er weer aan, de landelijke NLdoet dag.

ZATERDAG 16 MAART, vanaf 9.00 uur.

Voor onze club dé gelegenheid om met wat extra financiële steun dingen te realiseren. Dit jaar wordt het geld gebruikt om een kleine dug-out te maken bij de padelbaan. Kunnen de spelers hun spullen droog wegzetten en even zitten tussen de vaak inspannende games door.

Daarnaast worden op deze dag allerlei klussen gedaan binnen en buiten. Denk daarbij aan schoonmaak, schilderwerk en tuinonderhoud. Het park in gereedheid brengen voor het komende voorjaar en het mooiste tennisseizoen van het jaar.

Vele helpende handen zijn welkom, zijn nodig!

Daarom onze oproep om in te tekenen voor deze (vrijwilligers)dag, die naast zinvol ook altijd erg gezellig is. De koffie staat klaar en de harde werkers wacht tussen de middag een lekkere lunch.

AARZEL NIET, MELD JE AAN !
Dit kan via de bardienstplanner of door een mailtje te sturen naar secretaris@smalhorst.nl

Alvast bedankt en tot ziens op het park 🙂

PS. Net zoals vorig jaar geldt dat als je meedoet met NL Doet, je vrijgesteld bent voor het draaien van een bardienst in 2019!

1 gedachte over “NL Doet, za 16 maart, vanaf 9 uur”

  1. we leggen de padellers wel “in de watten “. Kunnen we z on dug-out ook voor de tennissers op de banen 5 en 6 maken. Willen we het helemaal goed doen, dan zouden we de dug-outs van Dug Dekens moeten voorzien. Ideaal voor de spieren.

Reacties zijn gesloten.