TC Smalhorst Open – Sponsoren

We hebben in een paar jaar het open toernooi groter zien groeien, mede doordat we allerlei leuke activiteiten omheen organiseerden zoals loterijen, sportquizzen en vergeet niet alle lekkere hapjes voor zowel deelnemers als toeschouwers! We konden dit alleen maar mogelijk maken met hulp van alle sponsoren! Afgelopen jaar was een TOP jaar met een record aan deelnemers, wordt het wederom zo’n groot succes in 2019? We gaan er in elk geval voor en hebben weer allemaal leuke ideeën om de lat weer hoger te leggen!!

Zou je ook het toernooi mee willen sponsoren? Dat kan op verschillende manieren! Neem hiervoor contact op met tc@smalhorst.nl. Dan kunnen we samen kijken naar de wensen en mogelijkheden! Zoals het nu lijkt hebben we inmiddels een nieuwe hoofdsponsor gevonden, binnenkort volgt hierover meer!