TC Smalhorst Open – Sponsoren

We hebben in een paar jaar het open toernooi groter zien groeien, mede doordat we allerlei leuke activiteiten omheen organiseerden zoals loterijen, sportquizzen en vergeet niet alle lekkere hapjes voor zowel deelnemers als toeschouwers! We konden dit alleen maar mogelijk maken met hulp van alle sponsoren!

Zou je in het jubileumjaar 2020 ook het toernooi mee willen sponsoren? Dat kan op verschillende manieren! Neem hiervoor contact op met tc@smalhorst.nl. Dan kunnen we samen kijken naar de wensen en mogelijkheden!

Hieronder vind je de sponsoren die er in 2019 voor zorgden dat het weer een gezellig en succesvol toernooi werd!!

Bijdragers aan de loterij, hapjes ea:
Phone House, Hema, Robuust, Picolo Roma, Primera, Slijterij Beilen, Pet’s Place, DA Drogisterij, Weber, Marloes Fotografie, Shoeby, Leads, Shoebox, Sander Smit, Makelaar Groenhout, SNS Beilen, Boekhandel het Logboek, Bruna, TGH van Triest, Snap-On, Coöperatie Sterk Midden-Drenthe, Jumbo, Uniekado, Yume Hoogeveen

   
BK Energy EfficiencyHoofdsponsor
Jumbo MulderSponsor
Keuring Service NederlandSponsor
SpelotheekSponsor
PBC PlusSponsor