Ledenpas 2019

De nieuwe ledenpassen zijn binnen! Je kunt de ledenpas in de kantine ophalen op donderdag 14 februari van 19.00 tot 21.00 uur, donderdag 28 februari van 19.00 tot 21.00 uur. Mocht je de ledenpas kwijt raken dan kun je een mail sturen naar ledenadmin@smalhorst.nl om een nieuwe ledenpas te krijgen. De kosten zijn € 2,50.

Ledenpas wijzigingen
Een opvallende wijziging ten opzichte van eerdere jaren, is het ontbreken van de speelsterkte. Daarnaast is de pas nu 2 jaar geldig. In 2019 geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als legitimatie bij deelname aan competities en toernooien. Dat vereist ook aanpassing van het algemeen reglement en het competitie- en toernooireglement. Voor aanvang van de KNLTB Voorjaarscompetitie verschijnt er een nieuw Competitiereglement en een Toernooireglement waarin alle vernieuwde procedures omtrent competities en toernooien nauwkeurig staan uitgelegd.

Digitaal Afhangbord
Tennisleden kunnen met de meerjaren ledenpas probleemloos inloggen op het digitale KNLTB Afhangbord

Pasfoto
Ten slotte geldt bij de meerjaren ledenpas dat ook de pasfoto twee jaar mee gaat. Dus reden te meer voor leden om voor deze pas een actuele foto te gebruiken. Mocht je op je ledenpas een nieuwe foto willen hebben dan kun je deze zelf uploaden in mijnKNLTB. Wil je daarna een nieuwe ledenpas ontvangen dan kun je deze aanvragen via ledenadmin@smalhorst.nl Kosten € 2,50

4 gedachten over “Ledenpas 2019”

    • Inmiddels aangepast! Er wordt dan de Evert competitie gespeeld, vandaar deze data

Reacties zijn gesloten.