Verslag klaverjastoernooi, vr 21 december

De vrijdag voor kerst vond weer het jaarlijkse klaverjastoernooi plaats. Niet helemaal toevallig, want voor iedereen was een leuke vleesprijs te winnen. En wie vindt dat nou niet handig met de kerstdagen in het vooruitzicht!
24 deelnemers boomden mee voor de winst (en gezelligheid), maar net zoals vorig jaar ging Rieks er van door met de eer en het mooiste vleespakket. Robin ging dit jaar voor de troostprijs (3328 punten). En ook dit jaar werden de mooie prijzen van het Vleesgilde mogelijk gemaakt door de sponsor KSN – Keuring Service Nederland. Iedereen bedankt voor het meedoen en Wilma & Ania voor de goede verzorging. En natuurlijk onder andere Gradus, Robin en John voor het organiseren van het toernooi!

  1. Rieks (6051)
  2. Eelco (5633)
  3. Gert (5365)