Nieuwe sponsor: Marloes Fotografie & Vormgeving

Vanaf januari mogen we Marloes Fotografie & Vormgeving welkom heten als nieuwe sponsor! Velen van jullie kennen haar waarschijnlijk wel. Dan weet je ook dat je bij haar terecht kunt voor allerlei fotografie wensen aan de Brinkstraat 14 in Beilen!

Mijn naam is Marloes Britstra, mijn bedrijf Marloes Fotografie en Vormgeving bestaat al meer dan 20 jaar. Als professioneel fotograaf heb ik ruime ervaring in familie- portret- bedrijfs- bruids-en kinderfotografie. Fotografie is niet zomaar m’n werk, fotografie is mijn passie. Ik ga voor dat éne moment, die éne foto die precies weergeeft wat of wie u bent of zelfs misschien zou willen zijn…

Gespecialiseerd in Fotografie-en Vormgeving.
We beschikken over een eigen professionele studio in Beilen maar fotograferen natuurlijk ook op locatie, bij u Thuis of binnen uw Bedrijf. De foto’s worden door ons zelf bewerkt en eventueel afgedrukt waardoor we snel- en efficiënt kunnen werken.

Naast Portret-Kinder-Bruids-en Bedrijfsfotografie ontwerpen we ook websites, brochures, uitnodigingen enz. voor bedrijven-en andere instellingen. Via onze Lijstenmakerij kunt u bij ons terecht voor mooie Lijsten op maat met eventueel een passepartout, in alle prijsklassen, voor het Inlijsten van uw foto, borduurwerk, schilderij, poster, tekening enz .
Ook verzorgen wij Reprodukties van uw oude foto’s (Foto-van-Foto) en kunnen, indien gewenst, deze dusdanig bewerken dat ze weer als nieuw zijn. Natuurlijk maken we ook Pasfoto’s voor uw documenten welke direct klaar zijn en voldoen aan de strenge eisen die de overheid hier aan stelt.