Aanmelding voorjaarscompetitie Padel 2019

Voor iedereen is het weer mogelijk om je aan te melden voor de voorjaarscompetitie Padel. Zoals Remko eerder schreef in de nieuwsbrief, weten we nog niet of we de competitie spelen via de NPB of de KNLTB. Wij zijn aan het onderzoeken welke bond het beste bij ons past. Beide competities bestaan uit 7 rondes en wordt er op vrijdag, zaterdag of zondag gespeeld. Afgelopen anderhalf jaar hebben we met de teams alleen op zaterdag gespeeld. Afhankelijk van waar omliggende verenigingen spelen, maken we de (vooral logistieke) keuze.

Je kunt je (individueel of als team) aanmelden voor de 1e klasse (wedstrijdspelers), 2e klasse (gevorderden) en de 3e klasse (beginners). Net als voor de tenniscompetitie, kun je je aanmelden via deze LINK. Voor vragen kun je contact opnemen met padel@smalhorst.nl

Bij de padelbond wordt vanaf de 1e week april gespeeld (wk15 t/m wk18), dit loopt min of meer gelijk aan de tenniscompetitie.
bij de knltb wordt er in maart (wk 10 t/m wk13) en in juni (wk 23 t/m wk25) gespeeld, dit loopt rond de tenniscompetitie.

Christian Dekens