Opgave Voorjaarscompetitie 2019

Je kunt je vanaf nu opgeven voor de voorjaarscompetitie. De deadline hiervoor is 10 december, daarna zal de TC aan de slag met de indeling en opgave van de teams aan de KNLTB. De competitie begint op zaterdag 6 april en zal op donderdag 6 juni eindigen.

Er zijn een aantal wijzigingen ten opzichte van 2019:

  • De indeling van de competitie vindt plaats op basis van de teamsamenstelling (zoals bij najaarscompetitie) en niet meer op naam. Dit kan betekenen dat je als team in een andere klasse ingedeeld wordt dan afgelopen voorjaar.
  • De soorten competities per district zijn gelijk getrokken. Een aantal competities is teruggebracht, hiermee zijn competities vervallen, maar kunnen reis afstanden worden ingekort en samen met de eerste aanpassing, indelingen beter op sterkte worden gemaakt. Er zijn ook competities bijgekomen die al bestonden in andere districten.
  • Minder relevant voor ons, maar de starttijden zijn ook gelijk getrokken. Voor de zaterdag gelden nog steeds wisselende starttijden.
  • Meer info is te lezen op de site van de KNLTB
  • Het aanbod van competities kun je hier terugvinden:Aanbod VJC2019 Groningen-Drenthe

Informatie over de padel competitie volgt later. Op dit moment wordt er zowel een competitie georganiseerd door de KNLTB als door de Padelbond. Een aantal omliggende verenigingen spelen inmiddels padel bij de KNLTB, mogelijk dat we een overstap gaan maken om de reisafstanden te verkorten.

Net zoals afgelopen jaar, kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de competitie trainingen. Afhankelijk van of je hier gebruikt van maakt, betaal je als bijdrage voor de competitie €50 of €35. Het betreft 3 lessen van 60min.

Opgeven voor de Competitie kan via deze LINK.