Opgave donderdagavond Evert Mix Competitie

Vanaf deze week kun je je ook weer opgeven voor de Evert Mix competitie. Dit jaar worden 5 speelrondes gespeeld, daarna gaan we weer verder in 2019. Er zijn 4 poules van 6 koppels. Beginners en niet-competitie of niet-wedstrijd spelers worden ingedeeld in een aparte poule. Verder wordt iedereen op sterkte ingedeeld dus beloven het voor iedereen leuke wedstrijden te worden.
Inschrijven kan via de volgende link naar toernooi.nl.
Wat is de Donderdagavond Evert Mix competitie?

Een interne competitie waarin gezelligheid en leuke wedstrijden worden afgewisseld. Er wordt in 4 poules met elk maximaal 6 koppels gestreden. Er vinden 2 rondes plaats. Een ronde in het najaar van 2018 en een ronde in het voorjaar van 2019. Aan het eind van elke ronde is er een gezellige afsluiting met heerlijke hapjes. Het is de reden om te blijven tennissen nu de zomer voorbij is! Het inschrijfgeld bedraagt €3,00 per persoon per ronde van 5 wedstrijden.

Wat is het niveau?

Deelnemers worden op sterkte ingedeeld waardoor iedereen op een vergelijkbaar niveau speelt. Beginners en niet-wedstrijdtennissers worden in een speciale poule ingedeeld.

Hoe lang duurt het?

Er worden korte wedstrijden gespeeld (altijd 2 sets en geen tiebreaks, het kan dus ook een gelijkspel worden).

Er wordt gespeeld op donderdag 18 oktober, 1, 15 en 29 november en een gezellige afsluiting op 13 december. De opgave loopt tot en met vrijdag 6 oktober, of wanneer het maximale aantal spelers bereikt wordt.

Ronde 2 wordt later definitief ingepland. Dit wordt zeer waarschijnlijk op 17 en 31 januari, 14 en 28 februari en de gezellig afsluiting op 14 maart.

Wat zegt de weerman?

Als een ronde niet door kan gaan om het weer proberen we het op een andere donderdag in te halen. Daarnaast kunnen tegenstanders overleggen de wedstrijd op een andere dag in te halen. Bij meerdere afgelaste dagen of tijdnood zullen er wedstrijden vervallen. Wanneer een wedstrijd wordt afgelast wordt er een mail rond gestuurd.

Met vriendelijke groet,

De Toernooicommissie,

Vragen bij voorkeur per mail naar tocosmalhorst@gmail.com

Of aan Bernarda, John of Wout