Clubkampioenen enkel en dubbel 2018

Afgelopen week zijn de clubkampioenschappen enkel en dubbel bij TC Smalhorst gespeeld. Helaas waren er weinig deelnemers bij de dames, maar de dames die meededen hebben er leuke partijen van gemaakt! De winnaars bij de dames dubbel zijn geworden Anna Jager en Jacobien Stein en een tweede plaats was er voor Bernarda Sattler en Trijnie Fokkens.

Bij de heren dubbel waren er twee categorieën waarin werd gestreden om de titel. De heren dubbel B finale werd in drie sets beslist waarbij Henk ten Oever en Jan Smeenge de sterkste bleken. Henri Prins en Evert Posthoorn hebben een goede strijd geleverd en gingen met een tweede prijs naar huis.

In de heren dubbel A finale werden Remko Pars en Christian Dekens clubkampioen en John Knol en Jos Pettinga werden tweede.

Ook werden er partijen gespeeld in de categorie heren enkel in twee categorieën. In de Heren B werd Jan Smeenge de nummer één en Henk ten Oever is tweede geworden. Jos Pettinga mag zich clubkampioen noemen in de Heren A categorie en Tom van den Tempel werd tweede.

Er zijn in deze week weer geweldige wedstrijden gespeeld en iedereen heeft zich ook goed kunnen voorbereiden op het DS Reclame Open toernooi, dat TC Smalhorst vanaf 9 juli organiseert. Iedereen kan zich hiervoor nog opgeven tot en met 29 juni as.