Inschrijving Padel najaarscompetitie

Ook de inschrijving voor de Padel najaarscompetitie is weer geopend. Zoals wellicht bekend, doen wij als vereniging mee aan die van de Padelbond, niet van de KNLTB. Je kunt je individueel of als team opgeven door een mailtje te sturen naar padel@smalhorst.nl, de TC gaat vervolgens aan de slag met de indelingen. De deadline is 1 augustus, de indeling wordt in de 1e week van september bekend gemaakt vanuit de Padelbond.

Extra informatie:

Het is mogelijk in te schrijven op vier niveaus: hoofdklasse, 1e klasse, 2e klasse en 3e klasse. Voor de 1e t/m 3e klasse geldt een vrije inschrijving. Om in aanmerking te komen voor de hoofdklasse dient het team uit spelers te bestaan uit de top 50 van de NPB ranking. Ook het team dat tijdens de voorjaarscompetitie kampioen zal worden van de 1eklasse kan zich met dat team inschrijven in de hoofdklasse. De NPB zal vervolgens beoordelen of de aangemelde teams kunnen worden toegelaten tot de hoofdklasse. Uitgangspunt is om eenieder op zijn/haar eigen niveau te laten spelen.

De data voor de najaarscompetitie 2018 zijn:
15-16 september
22-23 september
29-30 september
6-7 oktober
13-14 oktober
20-21 oktober
27-28 oktober

Voorwaarden om mee te doen:
– een team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. In verband met verhinderingen en eventuele blessures is het echter aan te bevelen dat een team uit minimaal 6 spelers bestaat;
– de competitiebijdrage aan de NPB bedraagt wederom per team € 25; inning zal achteraf plaatsvinden;
– alle spelers hebben een licentie van de NPB voor 2018 en dus ook een SETTEO account;
– de captain is verantwoordelijk voor de inschrijving;