Team vrijdagavond mixed kampioen voorjaarscompetitie

Afgelopen vrijdagavond is het team van Remko Pars van TC Smalhorst kampioen geworden in de 2e klasse. Dit team is van de zaterdag naar de vrijdagavond gegaan en hoewel de klasse één lager is, moet je het toch maar weer waarmaken om de beste te worden. En dat is behoorlijk overtuigend gelukt.

Nu volgt er een nieuwe uitdaging in de volgende competitieronde in een hogere klasse. Zaterdagavond is ook deze competitieronde afgesloten met een gezellige barbecue samen met de deelnemers van alle andere competitierondes. In de voorjaarscompetitie van KNLTB regio Noord speelden er namelijk nog 7 teams van TC Smalhorst op de dinsdag, de donderdag en op de zaterdag!

Na deze competitieronde kan iedereen weer trainen voor de clubkampioenschappen over een aantal weken en natuurlijk het DS Reclame Open die 9 juli begint.