Competitieverslag Zaterdag Gemengd Dubbel 1

De Weide 1 – Smalhorst 1 

2e klasse gemengd dubbel zaterdag

Afgelopen zaterdag was een belangrijke dag voor ons team. Alhoewel het erg warm weer was moest er wel een klusje geklaard worden.

We stonden onderaan en hadden de punten hard nodig. We moesten tegen De Weide 1 en zij stonden tweede in onze poule. Een flinke uitdaging dus. Aly K, Bernarda, Arend en ik moesten vol aan de bak!

We startten met de dubbels. Bij de dames ging het in de eerste set gelijk op. Af en toe keken ze tegen een game achterstand aan, maar desalniettemin wonnen Aly en Bernarda overtuigend tegen de sterke dames. Eerste punt binnen. De herendubbel was close. De eerste set werd relatief makkelijk gewonnen met 6 – 3, maar in de tweede set werd de tegenstander sterker. Het kwam aan op een super tie-break. We kwamen snel op voorsprong waarna het lukte om deze vast te houden. Het stond 2 – 0; een comfortabele positie om de mixen in te gaan, maar we gingen voor de winst!

Aly en Arend gingen de strijd aan en hebben zich kranig geweerd, maar zij slaagden er helaas niet in te winnen en moesten het afleggen in de tweede mix. Bernarda en ik begonnen vol frisse (maar o zo warme J) moed. De eerste set ging gelijk op, maar al snel kwamen we makkelijk op voorsprong. Deze voorsprong hielden we vast in de tweede set.

Eindstand 3 – 1. Wij zijn tevreden met deze uitslag tegen de nummer twee. Inmiddels zijn we iets gestegen, maar het gevaar is nog niet geweken. Bedankt voor het invallen Arend!

Volgende week laatste wedstrijd. De dag van de waarheid…

Gr Jeroen
Team Aly K.