Kantinediensten

Hoe loopt het met de invoering van de verplichte kantinediensten? Eigenlijk best wel goed. Van de 120 kantinediensten in 2018, zijn er 75 ingepland. Een deel hiervan is al uitgevoerd in de drukkere competitie weken. Er is initieel gezorgd dat we mei en juni gevuld kregen, grotendeels hadden de leden zichzelf al ingeschreven. De feedback is over het algemeen positief. Het valt best mee, de uitleg kan hier en daar nog wat beter, het opruimen en netjes achterlaten van de kantine kan zo nu en dan ook nog wat beter, maar al doende leert men (en raken we er aan gewend…).

Er zijn nog een aantal kantinediensten die nog ingevuld moeten worden tijdens de clubkampioenschappen Enkel en Dubbel. Sta je nog niet gepland, kijk dan of je dan kunt? Of tijdens het Open toernooi, ook altijd gezellig. Na de zomervakantie beginnen we dan met de Clubkampioenschappen Mixed en Najaarscompetitie. Speel je zelf ook mee? Geen probleem, dan proberen we daar rekening mee te houden.

Alvast bedankt, tot op de baan of misschien wel in de kantine!