Zapservice updates

Sinds vorige week is de manier van versturen van de Zapservice veranderd. Er wordt nu gebruik gemaakt van Mailchimp om alle nieuwtjes te versturen per mail. Hiermee voldoen we meer aan de privacy wet waar iedereen ongetwijfeld al wat meer over gehoord en gelezen heeft. Zo hebben we nog wat andere aanpassingen en schoningen doorgevoerd waar je als lid niet direct veel van zal merken, maar hiermee voldoen we ook als vereniging aan de aangescherpte wettelijke privacy eisen.

Met het overstappen naar Mailchimp, ontvang je nu wekelijks in plaats van maandelijks de laatste berichten die op de site geplaatst zijn. Dit gebeurt nu automatisch waar het voorheen handig moest gebeuren. We gaan de nieuwe zapservice nog verder uitbreiden, want de sponsoren moeten hier ook nog een mooi plekje krijgen.

Zijn niet alle afbeeldingen goed zichtbaar of ontvang je de zapservice in je spam map, voeg dan het verzendende mailadres toe aan de lijst van veilige afzenders.

Wil je hierover meer weten, ontvang je de zapservice niet meer of heb je andere vragen die hier mee te maken hebben, stuur dan een mailtje naar Remko.

Ps. Mocht je zelf leuke dingen hebben die de moeite waard zijn om te vermelden, stuur ze naar pr@smalhorst.nl