Senior Plus Toernooi, ma 28 mei 9.00

Maandag 28 mei wordt weer bij TC Smalhorst een Senior Plus Toernooi georganiseerd, dit is onderdeel van de serie van 50+ toernooien die gedurende het jaar bij verschillende verenigingen worden georganiseerd.

Aanmelden kan via Jan Drenth (e.mail: j.e.drenth@ziggo.nl
tel. 0593523779) meer informatie over het programma volgt snel!

Wat is Senior Plus?
De term Senior Plus wordt gebruikt als aanduiding voor lokale recreatieve activiteiten voor 50-plussers, bijvoorbeeld een Senior Plus Event, die niet meetelt voor de speelsterktebepaling.

Senior Plus Event: recept voor gezelligheid 
Veel actieve tennissers van 50 jaar en ouder op het tennispark, leuke tenniswedstrijden, een gezellige lunch met zijn allen… Dat zijn de ingrediënten voor een Senior Plus Event!

Binnen iedere vereniging komen steeds meer 50-plussers, die niet meer zo nodig prestatief tennis willen spelen. De gezelligheid van een wedstrijd heeft meer waarde gekregen dan de uitslag. Verschillende verenigingen organiseren onder goedkeuring van de KNLTB elk jaar een groot aantal Senior Plus Events. Gedurende een dag worden door de deelnemers 3 of 4 dubbelwedstrijden gespeeld van ongeveer 45 minuten.

Activiteiten voor 50-plussers
Voor 50+-ers die willen deelnemen aan recreatieve activiteiten (die niet meetellen voor de speelsterktebepaling) worden op districtsniveau senior plus activiteiten georganiseerd. Hieronder vind je de kalenders voor de Senior Plus Events per district voor 2017. In deze documenten vind je de data van de events, de contactpersoon en informatie over de inschrijvingsprocedure.

bron KNLTB incl 50+ toernooi kalender.