Verslag Dinsdag Dames team, di 8 mei

Onze laatste uitwedstrijd werd gespeeld tegen H T C. (Haren) daar we door een kleine file wat later aan kwamen hebben we eerst rustig koffie/ thee gedronken en van het mooie weer genoten.
Wij konden ondanks de drukte op het park toch op drie banen beginnen met onze wedstrijden,
Zoals altijd speelt Anna de eerste enkel partij, nu tegen Marjan een zes speelsterkte speelster, de eerste set was nog even wennen aan de baan soort, en verloor ze met 6-2, daarna stoomde ze echter door en werd het 6-2 en 6-4 voor Anna.
De tweede enkel partij werd gespeeld door Nia, dit omdat onze vaste enkel spel speelsters vrij waren, Nia heeft al jaren geen enkel gespeeld, de eerste set ging gelijk op maar helaas verloren met 7-5 , de tweede set duurde wat langer door de vele voor- nadeel punten, ook de temperatuur eiste zijn tol en zo werd het 6-3 voor, en stonden we gelijk met 1-1.
De dubbel wedstrijden waren leuke partijen, Jacobien en Wilma raken steeds beter op elkaar ingespeeld wat resulteerde in een 6-0 en 6-4 overwinning. Ook Wilma en Jenny een bijna vast koppel hadden geen problemen met hun tegenstanders en het werd 6-1 en 6-3.
Onze laatste dubbel partij van Jacobien en Anna was binnen drie kwartier klaar en werd gewonnen met 6-2 en 6-1,
Het was een zeer gezellige en productieve dag, we staan nu op de tweede plaats in onze poule en de komende twee dinsdagen spelen we om tien uur thuis.
Vooral de laatste wedstrijd op 22 mei kan spannend worden want dan komt Amelte en zij staan nu op de eerste plaats, dus als je wil komen kijken en ons aanmoedigen stellen wij dat zeer op prijs.
Nia van Markus.