Indeling voorjaarstrainingen

De voorjaarstrainingen zijn weer gestart! Tijdens de schoolvakanties wordt geen training gegeven. Dat betekent dat onderstaande serie na de zomervakantie nog even doorloopt.

Kennismaking trainingen worden gepland op aanvraag. Omdat dit series van 5 (of 10 bij de jeugd) zijn, maakt dit het makkelijk om ze flexibel te plannen.

Heb je vragen/opmerkingen, neem dan even contact op met Marten (trainer@smalhorst.nl of 0618893506). Kijk bij de trainings informatie op de site voor extra info.

Wil je je opgeven voor Padel trainingen, meld je dan aan via deze LINK.

DagTijdCategoriePersonen
Maandag
Dinsdag14.30-15.15 (45min)JuniorenLotte Matthijssen
Floor Britstra
Ingeborg Duitshof
.. Zwartsenburg
.. Ruiter
15.15-16.00 (45min)JuniorenJorijn Spijkerman
Bas Dekker
Tim Gnodde
Robin Toonen
Martijn Dijksterhuis
16.15-17.15 (60min)JuniorenOlivier Wentink
Gert Warring
Job van Kesteren
Gerwin Jager
Nick Matthijssen
Arjan Griemink
17.15-18.15 (60min)JuniorenYoline Ruiter
Noami Bening
Lotte Blok
Aliesje Blok
Sophie Blenkers
Kim Hiddes
18.15-19.15 (60min)JuniorenTom Vrielink
Marcel Horstink
Rutger Wentink
Britt Heeling
Lilian Duitshof
Jarno Fokkens
Mitza Weijler
Ruben Pot
Dinsdag19.30-20.30SeniorenJeroen Hagendoorn
Paul Scholte Alberts
Koen de Groot
Edwin Paaijmans
Christiaan Westerhof
Peter Vrolijk
Ingmar Hans
20.30-21.15 (45min)SeniorenJohn Wentink
Linda Steenge
Peter Spijkerman
Denny Hatzmann
Iris Heeling
21.15-22.15SeniorenJos Pettinga
Tom van den Tempel
Rick Haanstra
Wout Hulzebosch
Donderdag9.30-10.30SeniorenAnna Jager
Jacobien Stein
Lianne Thalen
Wilma Oosten
Zaterdag8.45-9.15JuniorenSven Nieuwenhuisen
Olivier Toonen
Rik
Merijn Pars
Lotte Veeninga (10x)
Iris Veeninga (10x)
9.30-10.30SeniorenRob Gerrits
Jacomijn Ruiter
Annet Oosting
Egbert Boom
Suzan de Haas
Carla Kamphuis
Linda Kort
10.30-11.15SeniorenHarriet van Bommel
Liesbeth de Wit
Yvette van Brouwershaven
11.15-12.00Senioren Kennismakings (5x)Roelanda Muggen
Patricia Gilles
Aaron Wever
Feline Platzer
Jan Mathijssen