Clubkampioenschappen enkel-dubbel 2018

Je kunt je al weer opgeven voor de clubkampioenschappen dubbel senioren, gehouden van maandag 18 tot en met zondag 24 juni 2018. Opgeven kan via deze link. Of kijk hier voor de Poster CK enkel-dubbel en hieronder voor meer informatie. 

Opgeven kan in maximaal 2 van de volgende categorieën: Dames of heren enkel en dames of heren dubbel.

Daarnaast kan er een voorkeur worden opgegeven voor de sterkte indeling: Sterktes A, B, of starters (en niet-competitie spelers).

Let op, gedurende de clubkampioenschappen zijn er geen tot weinig banen beschikbaar voor recreatief tennis wanneer er gespeeld wordt. Op dinsdag is er daarnaast toss en training. Op woensdag speelt onze zomeravond competitieteam nog een wedstrijd. Indien je tot dit team behoort kan je dit als opmerking toevoegen. Daar houden we rekening mee als extra verhindering.

Vragen kunnen gesteld worden via tocosmalhorst@gmail.com of aan Wout Hulzebosch en Remko Pars.