Uitleg bardienstplanner

Net zoals afgelopen jaar, wordt van alle leden ook weer verwacht dat ze hun steentje bijdragen aan de vereniging! Je kunt dit doen door een bardienst te draaien of door te helpen bij een activiteit. Het mooie is dat je zelf aan kunt geven wanneer je ergens bij wilt en kunt helpen! Je kunt dit doen in de bardienstplanner. Deze is recentelijk vernieuwd, waardoor dit nog makkelijker gaat.

Hoe werkt de nieuwe bardienstplanner.

Je gaat naar mijn.knltb.club en zoek naar TC Smalhorst (type ‘Smalhorst’ en daarna enter). Je logt in met je bondsnummer en je wachtwoord. Als je het wachtwoord niet meer weet, kun je dit opnieuw instellen via de optie ‘Wachtwoord vergeten’.

Wanneer je ingelogd bent, dan kom je in onderstaande scherm terecht. Hierin zie je meteen voor welke bardiensten je kan inplannen. Komt de lopende maand niet uit, dan kun je 1 van de andere maanden proberen.

Heb je een bardienst gevonden die je past, dan kun je op Details klikken waarna je in een scherm als onderstaande aan kunt geven dat je je wilt inschrijven/inplannen. Wanneer je je hebt ingeschreven, dan ontvang je hiervan per mail een bevestiging.

Op dit moment is het nog niet mogelijk de dienst te wijzigen, dat zal in een volgende versie van KNLTB Club pas mogelijk worden. Mocht je iets willen wijzigen of vragen hebben, stuur dan een mailtje naar website@smalhorst.nl.

Je krijgt van tevoren een herinneringsmail met vermelding van de kantine dienst en de code van het klusje. In de daily hangt in de kast met de verlichting, een sleutelkluisje waar de sleutel van de kantine in hangt.