JEUGD Indeling Worldtour Najaarscompetitie

De najaarscompetitie staat weer gepland voor alle jeugdspelers, waarbij op zondagochtend gespeeld wordt in september en oktober. Onderstaande de indeling in teams, rood is vervallen, maar een groen team is toegevoegd. Verder hebben we 2 oranje teams. De indeling is voor de vakantie samen met Marten opgesteld. Deze indeling is nog onder voorbehoud van opzeggingen. Wil/kun je niet meedoen, laat het zsm weten aan Marten en Remko, zodat eventueel nog aanpassingen kunnen worden gedaan. Mailtje naar trainer@smalhorst.nl en jc@smalhorst.nl is voldoende, liefst met een uitleg.

GROEN2 ORANJE1 ORANJE2
Naomi Bening
Jelmer Bosschert
Arjan Griemink
Penelope Hargreaves
Kim Hiddes
Marcel Horstink
Nick Matthijssen
Tom Vrieling
Gerwin Jager
Job van kesteren
Lotte Mtthijssen
David Peters
Gert Warring
Olivier Wentink
Floor Britstra
Bas Dekker
Ingeborg Duitshof
Tim Gnodde
Mara Herlaar
Maartje van Kesteren
Joline Ruiter
Op dinsdag 5 september om 18.00 is een informatie avond voor de ouders, locatie clubhuis. Onderstaande de link naar informatie voor ouders over de competitie. De KNLTB heeft hier een mooie beschrijving voor gemaakt waarin de verschillende competities en kleuren uitgelegd worden. Download hier: knltb-ouderfolder-tenniskids