Verslag DS Reclame Open 2017

Afgelopen week vond de 2e editie van het DS Reclame Open Toernooi plaats op de tennisbanen van TC Smalhorst. Wederom een groot succes met dit keer 81 deelnemers. Hiervan deden 41 deelnemers mee van omliggende verenigingen zoals bijvoorbeeld Diever, Assen, Haren, Appelscha ea.

Het weer zat mee, afgezien van een regenbui op maandagavond, deze leidde tot een kleine vertraging van 1 uur in het schema, verder konden alle partijen prima volgens planning getennist worden.

Tijdens het toernooi werden meer dan 190 sets en 1650 games gespeeld in 11 categorieën. Hierin werden meer dan 30 blikken ballen gebruikt! Het Rad van Fortuin en de Sportquiz waren weer prima geregeld en hierbij werden meer dan 120 prijzen verdeeld. Gedurende de toernooi week, kon ook de sport Padel weer uitgeprobeerd worden met veel enthousiaste reacties. Hopelijk een extra stimulans voor meer Padel banen in Drenthe in de toekomst!

We kunnen dus terugkijken op weer een succesvol toernooi waarmee we de lat weer hoger gelegd hebben voor de volgende editie! Vooral een extra dank aan alle sponsoren die geholpen hebben om het toernooi weer tot een succes te maken! Bedankt en tot volgend jaar!!