Afsluiting BBGHRSW Wintercompetitie groot succes

Op vrijdag 10 maart kwam er in de kantine van TC Smalhorst een eind aan weer een geslaagd seizoen van de jaarlijkse BBGHRSW wintercompetitie. Van 4 november 2016 tot 10 maart 2017 stond deze gezellige regionale competitie in het teken van veel leuke en winterse wedstrijden. Deze jaargang deden teams mee uit Beilen, Borger, Gasselte, Hooghalen, Rolde, Smilde en Westerbork.

De organisatie wisselt jaarlijks per club. Na Hooghalen was Beilen dit seizoen aan de beurt. Met 25 deelnemende teams zijn er ook dit seizoen veel gezellige en spannende wedstrijden, verdeeld over 4 poules, gespeeld. Vanwege de langdurige winterse omstandigheden kon er op enkele vrijdagen niet getennist worden en was het te kort dag om alle in te halen. Uiteindelijk heeft bijna iedereen minstens 4 wedstrijden kunnen spelen.

Na de vele uitgevochten burenruzies met veel bekenden is de afsluiting inmiddels befaamd. Op vrijdag 10 maart werd alles in het werk gesteld om ongeveer 45 deelnemers te ontvangen in de kantine van de organisator, TC Smalhorst. De kantine was weer geweldig aangekleed en er waren zelfs enkele statafels en muziek geregeld. Al om 19 uur waren de eerste gasten aanwezig om een paar potjes te tossen. Dit alles onder de bezielende en strakke leiding van tossmeester Gradus. Hij had speciaal zijn bekende kaarten op enorm formaat meegebracht.

Nadat de spieren waren opgewarmd en iedereen een kop koffie of thee met koek had gekregen was het tijd voor de afsluiting. Wout Hulzebosch nam het woord om iedereen te bedanken en prijzen uit te reiken. Voor de nummers 2 een leuke kortingsbon op een tennis webshop. De winnaars kregen een door de Jumbo samengesteld pakket aan shampoos, voedsel en drankjes. De winnaars waren:

Poule A: Team Marchris Nomden

Poule B: Team Wiebe Hadderingh

Poule C: Team Bert Kalfsbeek

Poule D: Team Henk Hingstman

Daarna werd de jarige Gert Heeling nog in het zonnetje gezet en werd er alvast vooruitgeblikt op het zomerseizoen. De verschillende open toernooien werden uitgelicht. Ook werd het bekende BBGHRSW mixtoernooi genoemd in het weekend van vrijdagavond 30 juni tot en met zondag 2 juli. Dit gezellige mix weekendtoernooi wordt dit jaar in Hooghalen gehouden.

Na het dankwoord was het tapas buffet inmiddels klaargezet dankzij De Hofmeester. Dit viel zeer goed in de smaak en onder het genot van wat drankjes werd er nog lang nagepraat en gedanst. Iedereen kan niet wachten op het nieuwe seizoen, georganiseerd door de vereniging uit Borger. Daarvoor zullen we eerst nog even moeten wachten tot na de zomer.

1 gedachte over “Afsluiting BBGHRSW Wintercompetitie groot succes”

Reacties zijn gesloten.