JEUGD Verslag Clubkampioenschappen, vr 23/9

img_9442Afgelopen vrijdag werden de Clubkampioenschappen JEUGD gespeeld. Met supermooi najaarsweer ging onze jeugd om 16.00 van start in de kleuren rood, oranje, groen. Mooi om te zien, maar ook het effect van de lessen van Marten. Heb je nu meegedaan in Rood of Oranje, dan kan het maar zo zijn dat je volgend jaar in de volgende categorie speelt. Rally’s duren veel langer en dat was ook goed te merken in sommige partijen dus waar Rood al klaar was, waren Oranje en Groen nog bezig. Qua deelnemers zaten we net boven het aantal van vorig jaar. Het was hier en daar nog wel lastig om de tellingen en ballen in/uit bij te houden, maar daar hebben we weer van geleerd.

De indeling was gedaan in 2 poules voor Rood en Oranje en 1 voor Groen. De nummers 1 en 2 gingen hierbij door naar de halve finales. Daarmee had je dus de kans dat ondanks dat je eerder een wedstrijd verloren mocht hebben, dat je toch als eerste kon eindigen (mits je als 2e eindigde in de poule). Wat ook gebeurde…
Rond 18.00 waren alle partijen afgelopen en kon iedereen aan de pannenkoeken! Terwijl de ouders hielpen de banen weer op te ruimen en vegen, waren de kinderen aan het eten, mooi geregeld! Bernarda deed wederom superleuk de prijsuitreikingen waar voor iedereen een prijs was. Iedereen bedankt voor jullie deelname en de ouders bedankt voor de hulp!! De winnaars zullen op het mooie kampioensbord worden toegevoegd! De foto’s zullen bij de foto galerij worden geplaatst.

GROEN Nr 1 Rutger Wentink
Nr 2 Britt Heeling
Nr 3 Julian de Jonge
ORANJE Nr 1 Nick Matthijssen
Nr 2 Job van Kesteren
Nr 3 Marcel Horstink
ROOD Nr 1 Gert Warring
Nr 2 Mara Herlaar
Nr 3 Lotte Mathhijssen

2 gedachten over “JEUGD Verslag Clubkampioenschappen, vr 23/9”

Reacties zijn gesloten.