DS Reclame Open: Vooruitblik

Op dit moment lopen de voorbereidingen voor het DS Open 2017. De opgave via toernooi.nl is inmiddels geopend. Met de ervaring van vorig jaar, wordt de organisatie dit jaar iets makkelijker. Het kernteam is inmiddels ook versterkt met Tom & John!

Met de andere commissies, zijn we aan het kijken hoe we het toernooi nog succesvoller kunnen maken dan vorig jaar! Onze ambitie is 100 deelnemers (vorig jaar 83) en zoals jullie weten hebben de categorie 3 en 4 ook toegevoegd.

Rondom het toernooi zullen weer allerlei activiteiten georganiseerd worden. De shirt actie handhaven we, zo ook de loterij en de sportquiz. We proberen hier nog wat leuke nieuwe activiteiten aan toe te voegen, hierover volgt komende maanden meer. Mocht je zelf nog leuke ideeën/wensen hebben laat ze achter onderaan dit bericht.